Auto accessoires - Tuning - Onderhoud & herstelling - Verlaging - Ramen blinderen


Klik hier voor onze
online catalogus te zien
EDMACAR is sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo.

Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk.

Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders hun uiterste best voor die klanten.

Bij EDMACAR kan men ook terecht voor de aankoop, maar ook voor het huren,

van een markt- frituur- of hot-dogwagen. Snel langslopen is dan ook de boodschap.

Eén van de laatste nieuwe trends is plastidippen, bij EDMACAR kan men nu ook terecht voor Plasti Dip.  Wij bieden niet enkel de producten aan, maar wij dippen zelf ook wagens !!!  Plasti Dip is een synthetisch vloeibaar rubber, men kan het sprayen, smeren, of dompelen.  Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar!  Het is zelfs mogelijk om je hele wagen in het mat te zetten!  Of enkel je motorkap?   Geen zin meer om tijdens de wintermaanden je velgen te wisselen?  Behandel ze dan met Plasti dip, deze rubberen coating beschermd ze!

 

 

Bij EDMACAR kunt u terecht voor allerlei auto accessoires. 
Zelfs voor het uitbouwen van een wagen kan u bij EDMACAR terecht.  Wij hebben dan ook een uitgebreid gamma van stylingskits te koop.   Ben je op zoek naar een dakspoiler, sportspiegels, achterbumper, zijschorten, voorbumper, verlagingen, ramen blinderen en nog veel meer.  Dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoekje aan EDMACAR te brengen!  

Bij EDMACAR maakt en plaatst men stickers en stripings in alle soorten en maten. 
Of het nu gaat om een eigen gekozen tekst, standaard sticker of uw eigen ontwerp, ... geen probleem!
EDMACAR heeft een eigen stickeratelier waar alle productie handelingen worden verricht, ook vrijwel iedere vorm van sticker is mogelijk.
De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit ,geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Hierbij kunt u denken aan stickers voor uw auto, bestelbus, vrachtauto, scooter, reclamebord, muren, interieur enzovoorts.
U wilt een gepersonaliseerde window advertising?  Dat kan ook!  Het voordeel is dat u zal opvallen.
Uw eigen tekst, uw eigen kleur(en) uw eigen afmetingen, afgestemd op uw producten en stijl van de winkel.

Ook carrosserie en schadeherstel behoort tot het bedrijf.  Wij herstellen alle merken van wagens en lichte vrachtwagens.  Tevens herstellen en vervangen wij ook autoruiten.  Alle reparaties worden uitgevoerd met garantie. Ongeval gehad???  EDMACAR regelt voor u de  schade-afwerking met uw verzekeringsmaatschappij.

RSS feed EDMA industrie nv - Heilig Hartlaan 32, 3980 Tessenderlo, BelgiŽ - Tel: 013 66 31 34 - BTW: 0436 258 983 - info@edma-gora.be